Wizz Air introduce două noi rute din Bucureşti spre Hanovra (Germania) şi Billund (Danemarca), incepand cu 13 şi 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marţi şi sâmbătă, respectiv luni şi vineri.

Billund este oraşul de origine al Lego Group şi este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Oraşul este o destinaţie populară pentru turişti, în special pentru familiile cu copii. Din 2009 găzduieşte, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracţii şi centru de activităţi acvatice. Mai multe atracţii turistice, printre care Givskud Zoo şi Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă.

Hanovra este un oraş important din partea de nord a Germaniei, cu o populaţie de 518.000 de locuitori, şi este cel de-al treisprezecelea ca mărime din ţară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracţii din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, şi multe altele în oraş şi în regiune. Prin anunţul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din reţeaua Wizz.

Sursa: Media Fax

Mai multe detalii pe site-ul companiei: WIZZ AIR

Ne puteti contacta telefonic sau pe mail.
Telefon: 0729.989.160;
Mail: contact@vacantacool.ro sau office@vacantacool.ro;
Facebook-message@ ;
Adresa agentie: Bucuresti, Sector 3, Str.Dr. Iacob Felix nr.14, Parter, Ap. 3
Multumim,
Echipa Vacantacool