Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est introduce trei rute noi: Bucuresti-Hamburg/Lubeck si Glasgow, respectiv Cluj-Munchen/Memmingen.

Cluj Napoca – Munchen / Memmingen va fi operata incepand cu 28 martie 2016, cu 2 curse pe saptamana (luni si vineri), iar pretul minim al biletului este de 129 lei.

Bucuresti – Hamburg / Lubeck va fi operata incepand cu 20 mai 2016, cu 2 curse pe saptamana (luni si vineri), iar pretul minim al biletului este de 129 lei.

Bucuresti – Glasgow va fi operata incepand cu 21 mai 2016, cu 2 curse pe saptamana (marti si sambata), iar pretul minim al biletului este de 179 lei

Mai mult decat atat este anuntata cresterea frecventei pentru unele dintre rutele deja existente, precum Bucuresti şi Timisoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg. Compania Wizz Air din Romania va beneficia si de o noua aeronava Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorita numarului mare de locuri – 230. Vara, in timpul varfului de sezon 2016, baza din Bucuresti va avea patru aeronave A320 si patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, acum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino si Madrid.

O data cu aceste schimbari, reteaua de zbor Wizz Air Romania numara in total 95 de rute, spre 15 tari diferite, de la 8 aeroporturi.  Anul trecut operatorul a transportat 3,9 milioane de pasageri din si spre România.

Pentru alte informatii, vizitati  site-ul Wizz Air si VacantaCool !

Echipa VacantaCool