Finlanda

Circuit August Tarile Nordice

Pachet 4 nopti >> 760 euro/persoana

Vizitati cele mai frumoase locuri din tarile nordice! Descoperiti ESTONIA, FINLANDA si SUEDIA intr-un circuit deosebit, alaturi de cei dragi!

Detalii

Vacanta Craciun Laponia

Pachet 4 nopti >> 1.765 euro/persoana

In ziua sosirii in Laponia, copiii sunt intampinati de Craciunite si de trimisii lui Mos Craciun la aeroport, iar spre seara vor vizita ferma de Husky !In Ajunul Craciunului vom porni in Cautarea lui Mos Craciun la Coliba Secreta din padure, vom participa la Impodobirea Bradului de Craciun, vom face o plimbare cu Sania trasa de Reni si in cele din urma vom lua parte la Ceremonia Traversarii Cercului Polar. Seara, Mos Craciun in persoana va veni in vizita la fiecare hotel, cu un cadou pentru fiecare copil !
Si pentru ca experienta ne obliga sa ne gandim si la cele mai mici detalii, care insa fac diferenta, in ziua de Craciun
fiecare familie va avea o intrevedere personala cu Mos Craciun la biroul acestuia din Santa Claus Village. Tot in aceasta zi, poate cea mai importanta zi din an pentru copii, vom vizita Parcul tematic Santa Park, iar copiii vor participa la cursurile Scolii de Elfi !
Nicio excursie in Laponia nu se poate termina fara un Safari pe Snowmobile, inclus in tarif!O excursie de neuitat, cu un program deosebit. Numai in Finlanda veti avea parte de  o astfel de experienta unica pentru copii si adulti!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri