Cipru

Vila Cipru Revelion 2018

Pachet 7 nopti >> 799 euro/vila

Budva este statiunea vedeta din Muntenegru si perla Marii Adriatice. Plajele de aici se intind pe 21 de km. Plajele sunt atat cu nisip fin, cat si cu pietris, iar culoarea marii, turcoaz, te cucereste iremediabil. Budva surprinde cu contrastele sale. Orasul nou, modern, cosmopolit atrage prin arhitectura deosebita, mall-uri, parcuri imense, bulevarde animate,in timp ce Orasul Vechi, Budva Stari Grad, te impresioneaza cu zidurile inalte, stradute inguste si cladiri stil baroc.

Detalii

Revelion 2018 Cipru

Pachet 7 nopti >> 549 euro/persoana

CIPRU este o tara mica, dar o insula mare si generoasa, cu peisaje de o varietate impresionanta. De-a lungul coastei, veti gasi plaje stralucitoare cu nisip foarte fin, iar in interiorul insulei, nenumarate atractii: paduri dese de pini ce acopera muntii Troodos, biserici bizantine, plantatii de portocali si culturi de vita de vie. Istoria este prezenta aici inca de pe vremea zeilor, de cand se spune ca zeita Afrodita s-a nascut pe aceste meleaguri, iar persii, grecii, egiptenii, romanii si chiar englezii, si-au lasat amprenta in cultura si arhitectura cipriota precum si in arta culinara!

Detalii

Vacanta Septembrie Cipru

Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Plutind pe apele Mediteranei europene, aflat insa in apropierea Siriei, Turciei si Libanului, CIPRU este un amestec caleidoscopic deosebit: influentele culturale sunt clar dominate de Europa de Vest insa apropierea geografica de Africa si Asia este simtita intens, lasand o amprenta unica, un farmec aparte pe care nu il poti intalni in niciun alt loc!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri