Bonaire

Ca si Curacao, Bonaire este o insula care face parte din Antilele Olandeze, are o suprafata de 288 kilometri patrati. Este unul dintre cei mai mari producatori de sare din zona. Clima insulei este tropicala marina, cu foarte mici variatii de temperaturi de-a lungul sezoanelor, situandu-se in general in jurul valorii de 27°C. Nordul insulei este parc protejat.

Ajunsi in Bonaire trebuie sa vizitati cele mai importante obiective turstice. Puteti sa admirati capitala Kralendijk, unde veti intalni numeroase pasari flamingo in habitatul lor natural, plantatia Karpata, cea mai veche asezare de pe insula Rincon sau pestera Slave Huts.

Bonaire este considerata una dintre cele mai bune statiuni pentru scufundari, ideala pentru o vacanta linistita. Daca sunteti interesat sa va bucurati de paradisul din Caraibe, insulele ABC (Aruba, Bonaire & Curacao) sunt destinatii excelente pentru primavara.

Plaja Iunie Bonaire

Pachet 7 nopti >> 1.399 euro/persoana

Micuta insula din Marea Caraibelor pe nume Bonaire este paradisul scufundarilor, fiind intr-o companie selecta alaturi de arhipelagul Galapagos sau marea bariera de corali australiana. Celor impatimiti ai sporturilor de apa sau scufundarilor informatia li se va parea excelenta, dar si pentru ceilalti care iubesc deopotriva apele cristaline si plajele cu nisip alb si fin le spunem ca, Bonaire este o alegere excelenta!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri