Doar astazi (19 mai 2015) pana la orele 24.00 puteti achizitiona bilete de zbor catre orice destinatie pe al carei aeroport aterizeaza compania aeriana Wizz Air. La cumpararea unui bilet de avion, beneficiati de unul gratuit – singura conditie fiind ca cei doi pasageri sa calatoreasca impreuna (pe aceeai ruta), iar biletele sa fie achizitionate in acelasi timp, in cadrul aceleiasi rezervari.

Numărul maxim de locuri gratuite pentru o rezervare este 3. „Gratuit” înseamnă că nu veți plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii și bagajul mic de cabină (dimensiuni maxime: 42*32*25 cm) (dar se exclude taxa de administrare) pentru locul gratuit. Taxa de administrare se va achita pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mari de cabină și fiecare bagaj înregistrat fac obiectul unor taxe suplimentare.

Si cum Wizz Air este intr-o continua schimbare, incepand de la structura site-ului si continuand cu intentia de a-si modifica inclusiv logoul, compania low cost afisaza acum doua tarife. Unul „Basic” – in care este inclus doar zborul, taxa obligatorie de aeroport si un bagaj mic de mana si noul tarif „Plus” in care intra un bagaj de cala de 32 kg, un bagaj de mana de 10 kg si check in-ul facut la aeroport si nu in avans. Pachetul Plus va fi mai ieftin daca ati achizitiona toate aceste servicii separat. Evident, la nevoie, in cazul tarifului „Basic” vei putea adauga si bagaj de cala si celelalte extra-servicii obisnuite.