Seniori

Vacanta Seniori Noiembrie Franta & Italia

490 euro/persoana

De o frumusete care iti taie rasuflarea, cu o clima excelenta, Riviera Franceza si-a castigat un loc fara egal printre zonele de vacanta cele mai stilate din lume. Cele mai simple placeri sunt probabil cele mai atragatoare si durabile: marea albastra si stralucitoare, plajele umbrite de pini, aroma de ierburi, lavanda si satele din caramida arsa, asezate in peisaje stancoase spectaculoase, fac din aceasta regiune a FRANTEI un loc de vis! Alaturi de acestea, ITALIA se  mandreste cu  parcuri, palate, arcade, arhitectura baroca aparte si nu in ultimul rand cu preparatele culinare deosebite! Bucurati-va de o vacanta tipic mediteraneana alaturi de cei dragi!

Detalii

Vacanta Seniori Octombrie Venezia

390 euro/persoana

O simpla rostire a cuvantului “Venetia” ne duce cu gandul la unul dintre cele mai romantice orase din lume si la una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta, pentru care gondolele si carnavalurile pline de culoare si extravaganta sunt definitorii. An de an, Venetia este venerata si idolatrizata de milioanele de turisti care isi dau intalnire in orasul plin de istorie, traditii, distractie si buna dispozitie! Haideti si dumneavoastra intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Italia !

Detalii

Vacanta Seniori Septembrie Tenerife

685 euro/persoana

Palmieri, vegetatie luxurianta, stradute intortocheate pline cu magazine, plaje cu nisip rosu si multe grade cu plus pentru seniorii ce vor sa traiasca o experienta inedita intr-o atmosfera relaxanta tipic spaniola!

Detalii

Vacanta Seniori Octombrie Antalya

419 euro/persoana

Seniorilor le indreptam privirea spre o noua oferta de vacanta, de data aceasta in Antalya! Va invitam sa va relaxati pe plaja, sa admirati muntii stancosi, nenumaratele cascade, canioane si gradini luxuriante. Vizitati Arcul de Triumf roman, Poarta lui Hadrian fiind unica ramasa intre orasul vechi si cartierul Kaleici. Pe partea culinara, incercati fructele de mare si carnea de miel iar ca promenada, drumetiile pe munte, plimbarile in intreaga zona reprezentand un adevarat muzeu in aer liber !

Detalii

Vacanta Seniori Octombrie Toscana

470 euro/persoana

Pentru seniori recomandam o vacanta deosebita la Toscana, in luna octombrie! Evadati din monotonia orasului si bucurati-va de savoarea renascentista a Florentei, vizitati binecunoscutul Turn din Pisa, incercati Saturnia din sudul Toscanei, singurul spa natural din lume si apele sulfuroase de 37.5 °,cunoscute pentru proprietatile lor terapeutice! Explorati orasul Lucca si stradutele sale unde va puteti relaxa la micutele cafenele care servesc delicioasele “pici all’aglione”, toate acestea intr-o atmosfera tipic romana!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri