Austrian Airlines are vești excelente pentru finalul acestui an: compania aeriană își mărește lista de curse internaționale, adăugând în programul său de zbor o nouă destinație pe continentul Nord American, precum și destinații exotice din Asia și Africa. Astfel, pasagerii Austrian Airlines vor putea călători in:

MIAMI:

Astăzi, din data de 16 octombrie 2015, o aeronavă Boeing 777 Austrian Airlines va efectua curse către Miami în fiecare zi de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică, tarifele începând de la 529 Euro. Compania adaugă, astfel, o nouă destinație în America de Nord, alături de cele cinci deja existente: New York, pe aeroporturile Newark și John F. Kennedy, Washington și Chicago în SUA, precum și Toronto în Canada. 

SHANGHAI:

Începând cu data de 4 aprilie 2016 și până la finalul anului, compania aeriană națională a Austriei va opera un zbor cu o aeronavă Boeing 777 către Shanghai. În aprilie 2016, cursele vor avea o frecvență de 5 zboruri pe săptămână, iar începând cu 1 mai 2016, cursa va fi zilnică. Tarifele pentru cursele pe ruta București – Shanghai încep de la 599 pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse.

MAURITIUS:

Începând din 29 octombrie 2015, compania va opera zboruri non-stop Viena-Mauritius în fiecare zi de joi și zboruri Mauritius-Viena în fiecare vineri. Pasagerii vor avea ocazia să se relaxeze în noua cabină a aeronavei Boeing 767, să vizioneze filme la alegere pe monitoare individuale cu tehnologie touchscreen și să savureze preparate care poartă semnătura Do & Co. Prețul unui bilet începe de la 959 euro, în Economy Class, și de la 2.599 euro, în Business Class.

COLOMBO: 

Alături de Mauritius și Miami, Austrian Airlines adaugă rețelei sale o nouă destinație exotică. Pe 27 octombrie 2015, Austrian Airlines va începe operarea zborurilor săptămânale (în fiecare marți) către Colombo, capitala statului Sri Lanka. Aceasta reprezintă un nou reper de zbor pentru Austrian Airlinesc în Asia, alături de Delhi, Bangkok, Insulele Maldive, Beijing și Tokyo. Compania va opera un zbor cu o aeronavă de tip Boeing 767 pe ruta spre Colombo, iar prețul unui bilet dus-întors cu plecare din București începe de la 545 euro, cu toate taxele incluse.

Mai multe detalii gasiti aici: AUSTRIAN AIRLINES

Celor interesati le putem oferi variante de pachete de vacanta pentru aceaste destinatii, la cerere.

Ne puteti contacta telefonic sau pe mail.
Telefon: 0729.989.160;
Mail: contact@vacantacool.ro sau office@vacantacool.ro;
Facebook-message@ ;
Adresa agentie: Bucuresti, Sector 3, Str.Dr. Iacob Felix nr.14, Parter, Ap. 3
Multumim,
Echipa Vacantacool