Red Day

Tarifele ofertelor sunt valabile pana la sfarsitul promotiei Red Day, pastrand principiul ‘Primul venit, primul servit’, in ordinea primirii comenzilor ferme. Pentru a beneficia de pretul special, pachetele trebuie achitate integral, in intervalul 09:30 – 18:00! Celor care se aboneaza la Newsletter-ul site-ului VacantaCool.ro le oferim posibilitatea de a sti primii pentru fiecare zi din saptamana urmatoare ce oferte vor fi cuprinse in promotia Red Day. Newsletter-ul va fi transmis in fiecare zi de sambata.

Plaja Noiembrie Seychelles

Pachet 7 nopti >> 1.269 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Mergeti intr-una dintre destinatiile de vis la care viseaza orice calator! Parasiti frigul si pasiti in Paradisul cocotierilor, pe plajele cu bungalo-uri si nisip fin scaldat in apele cristaline ale oceanului! Seychelles este un loc ideal pentru scufundari si pescuit oceanic, pentru savurat cocktail-uri si fructe proaspete. Admirati cladirile in stil colonial si surprindeti rasaritul sub umbra palmierilor!

Detalii

Plaja Ianuarie Krabi

Pachet 7 nopti >> 899 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 699 euro/persoana

Thailanda este o tara pentru cei care vor sa se simta altfel, vor sa vada altceva si vor sa incerce lucruri noi, asezata la capatul pamantului, pusa acolo de cineva care a dorit sa o pastreze asa tot timpul, adica naturala, neatinsa, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin si inconjurata de arbori exotici mai poarta din cand in cand amprentele talpilor omenesti, din toata lumea! Descoperiti si voi Krabi, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta!

Detalii

Plaja Ianuarie Phuket

Pachet 7 nopti >> 1.069 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 729 euro/persoana

Thailanda este o tara pentru cei care vor sa se simta altfel, vor sa vada altceva si vor sa incerce lucruri noi, asezata la capatul pamantului, pusa acolo de cineva care a dorit sa o pastreze asa tot timpul, adica naturala, neatinsa, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin si inconjurata de arbori exotici mai poarta din cand in cand amprentele talpilor omenesti, din toata lumea!

Detalii

Plaja Ianuarie Zanzibar

Pachet 7 nopti >> 1.549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Veniti sa descoperiti plajele frumoase de nisip din Tanzania , recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra ‘Stone Town’!

Detalii

Plaja Martie Sri Lanka

Pachet 7 nopti >> 1.049 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 889 euro/persoana

Va recomandam o noua destinatie deosebita pentru vacanta! Alaturi de plajele deosebite, SRI LANKA este o zona turistica cu potential cultural si istoric ce va pune la dispozitie excursii in rezervatiile de elefanti si testoase, dar si sporturi acvatice, precum snorkeling sau scuba diving!

Detalii

Vacanta Octombrie Costa Blanca

Pachet 7 nopti >> 679 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural.

Haideti alaturi de VacantaCool sa vizitati cele mai frumoase locuri din Spania!

Detalii

Vacanta Septembrie Costa Brava

Pachet 7 nopti >> 619 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Cu plajele sale minunate, clima mediteraneeana, satele pitoresti, sporturile nautice si gastronomia locala, la doar 1 ora distanta de Barcelona, Costa Brava este o destinatie de vacanta pe care trebuie s-o incerci macar o data-n viata. Una dintre cele mai cautate si accesibile destinatii de vara, acest loc frumos al SPANIEI va asteapta cu 160 de kilometri de plaja de vis, vegetatie salbatica si soare cat cuprinde!

Detalii

Plaja Septembrie Punta Cana

Pachet 7 nopti >> 1.299 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Paduri de cocotieri peste care adie briza oceanului, plaje largi, nisipoase, care intra lin in apa albastra sunt caracteristicile panoramei din sud-estul Republicii Dominicane, in statiunea Punta Cana. Este locul ideal pentru vacante de relaxare intr-un loc select!

Detalii

Plaja Noiembrie Marrakech

Pachet 7 nopti >> 549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 349 euro/persoana

Pentru cei care doresc o vacanta diferita in care sa descopere o multime de lucruri noi, Maroc este destinatia ideala! Scaldata in apele Oceanului Atlantic in Vest si Marea Mediterana in Nord, aceasta tara ofera pe teritoriul ei muntos si desertic o serie de orase medievale, ruine din perioada romana, monumente musulmane valoroase, safari pe camile in desert si multe locuri deosebite de vizitat!

Detalii

Croaziera Ianuarie 2018 Caraibe

Pachet 7 nopti >> 1.749 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.359 euro/persoana

Toate cele peste 7000 de insule din Caraibe au plaje superbe cu nisip alb si sunt inconjurate de apa turcoaz. Insulele au o veche si bogata istorie cu influente ale coloniilor engleze, olandeze, spaniole, americane si franceze. Indiferent de domeniul de care sunteti interesati, Caraibe este o destinatie care o sa va capteze cu siguranta!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri