Compania aeriana Tarom s-a gandit sa faca o bucurie iubitorilor capitalei Marii Britanii si ofera tarife foarte bune catre aceasta destinatie, atat la plecarile din capitala, cat si din Iasi. Decizia a venit probabil dintr-un motiv simplu: Londra a devenit una dintre cele mai cautate destinatii datorita atractiilor turistice, precum Tower Bridge şi Turnul Londrei, locul unde sunt păstrate bijuteriile Coroanei Britanice sau a Palatului Buckingham, British Museum, Big Ben şi clădirilor Parlamentului, Muzeului Figurilor de Ceară – Madam Tussaud’s.

Alaturi de TAROM, puteţi zbura din Bucureşti către Londra (Heathrow Airport) de 7 ori pe saptamana, pretulul unui bilet Bucureşti – Londra pornind de la 167 Euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, atentie insa: sunt locuri limitate la acest tarif.

De asemenea curse din Iaşi catre Londra (Luton Airport) sunt de 2 ori/saptamana , iar costul tichetului de zbor incepe de la 150 Euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, locuri limitate la acest tarif.

Pe langa taxelele incluse in tarifele de mai sus, beneficiati si de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+10 kg bagaj de mână.

 Celor interesati le putem oferi mai multe variante de pachete de vacanta spre destinatiile de mai sus, la cerere.

Mai multe detalii despre preturile promotionale gasiti pe site-ul TAROM.

Ne puteti contacta telefonic sau pe mail.
Telefon: 0729.989.160;
Mail: contact@vacantacool.ro sau office@vacantacool.ro;
Facebook-message@ ;
Adresa agentie: Bucuresti, Sector 3, Str.Dr. Iacob Felix nr.14, Parter, Ap. 3
Multumim,
Echipa Vacantacool