Oferte

Vacanta Ianuarie Dubai

Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Supranumit si ‘Ibiza celor bogati’, Dubai  isi propune ca atractiile sale sa fie cele mai stralucitoare, oferind cele mai inalte cladiri din lume, cele mai costisitoare curse de cai, cel mai mare Festival de Shopping si cele mai mari locuri de distractii! Descoperiti si dumneavoastra EMIRATELE ARABE UNITE!

Detalii

Plaja Ianuarie Zanzibar

Pachet 7 nopti >> 1.549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Veniti sa descoperiti plajele frumoase de nisip din Tanzania , recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra ‘Stone Town’!

Detalii

Plaja Ianuarie Krabi

Pachet 7 nopti >> 899 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 749 euro/persoana

Thailanda este o tara pentru cei care vor sa se simta altfel, vor sa vada altceva si vor sa incerce lucruri noi, asezata la capatul pamantului, pusa acolo de cineva care a dorit sa o pastreze asa tot timpul, adica naturala, neatinsa, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin si inconjurata de arbori exotici mai poarta din cand in cand amprentele talpilor omenesti, din toata lumea! Descoperiti si voi Krabi, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta!

Detalii

Plaja Februarie Maldive

Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Evadati pe o insula binecuvantata cu plaje exotice si nisip alb cristalin ! Veti avea parte de o experienta demna de comparat cu o calatorie in Paradis. Bucurati-va de soarele si  splendoarea tropicala din Maldive si lasati-va surprinsi de peisaje ametitoare!

Detalii

Plaja Martie Sri Lanka

Pachet 7 nopti >> 1.049 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 889 euro/persoana

Va recomandam o noua destinatie deosebita pentru vacanta! Alaturi de plajele deosebite, SRI LANKA este o zona turistica cu potential cultural si istoric ce va pune la dispozitie excursii in rezervatiile de elefanti si testoase, dar si sporturi acvatice, precum snorkeling sau scuba diving!

Detalii

Vacanta Octombrie Costa Blanca

Pachet 7 nopti >> 679 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural.

Haideti alaturi de VacantaCool sa vizitati cele mai frumoase locuri din Spania!

Detalii

Revelion 2018 Sharm EL Sheikh

Pachet 7 nopti >> 799 euro/persoana

Statiunea Sharm El Sheikh din Egipt este cel mai exotic si frumos loc de la Marea Rosie, fiind an de an o solutie perfecta pentru cei care vor sa se bucure in timpul iernii europene de soare, plaja si sporturi de apa!

Detalii

Vacanta Octombrie Estoril

Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Portugalia reprezinta cel mai vestic taram al Europei, unde descoperi vestigii ale celor peste 6000 mii de ani de stradanii umane, de la dolmenele neolitice la catedralele si palatele in stil manuelin, pana la cel mai nou cartier Parco de Nacoes din Lisabona strahuit de Podul Vasco da Gama. Portugalia este tara mediteraneana de la Oceanul Atlantic ce ofera istoria vie si intacta a unui intreg continent, pastrata asa de un popor primitor si sentimental, ale carui doruri saudade le poti simti si asculta prin minunata muzica Fado. De la cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca, la plajele stancoase de la Cabo Vincente sau cele late si nisipoase din zona sudica turistica Algarve, Portugalia ofera vacante de neuitat.

Detalii

Vacanta Septembrie Costa Brava

Pachet 7 nopti >> 619 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Cu plajele sale minunate, clima mediteraneeana, satele pitoresti, sporturile nautice si gastronomia locala, la doar 1 ora distanta de Barcelona, Costa Brava este o destinatie de vacanta pe care trebuie s-o incerci macar o data-n viata. Una dintre cele mai cautate si accesibile destinatii de vara, acest loc frumos al SPANIEI va asteapta cu 160 de kilometri de plaja de vis, vegetatie salbatica si soare cat cuprinde!

Detalii

Revelion 2018 Zanzibar

Pachet 7 nopti >> 1.569 euro/persoana

Last Minute – Revelion 2018!

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Veniti sa descoperiti plajele frumoase de nisip din Tanzania , recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra ‘Stone Town’!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri