Avem vesti bune pentru iubitorii sporturilor de iarna! Compania TAROM ofera transportul gratuit al unui echipament sportiv de iarna, in limita a 23 kg, de persoana. Acesta poate fi reprezentat atat de echipamente de ski, cat si de snoboard, indiferent de dimensiuni. Oferta este valabila intre 1 Noiembrie 2015 – 26 Martie 2016!

Ca sa nu existe nelamuriri in legatura cu ceea ce contine in mod normal un echipament sportiv de iarna, va insiram aici toate componentele: o pereche de ski-uri, o pereche de clapari si una de bete/persoana sau o placa de snoboard si o pereche de clapari/persoana.

Oferta este destinata pasagerilor care calatoresc pe rute operate direct sau via Bucuresti dar si pe cele externe: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena. dar si pentru zborurile avand originea in orasele mentionate mai sus spre Romania.

Oferta este valabila doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus si nu se aplica pe zboruri operate cu aeronave ATR. Desigur, gratuitatea oferita acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion!

Pentru alte informatii, vizitati  site-ul Tarom  si VacantaCool !

Echipa VacantaCool