Last Minute

Vacanta Noiembrie Dubai

Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Supranumit si ‘Ibiza celor bogati’, Dubai  isi propune ca atractiile sale sa fie cele mai stralucitoare, oferind cele mai inalte cladiri din lume, cele mai costisitoare curse de cai, cel mai mare Festival de Shopping si cele mai mari locuri de distractii! Descoperiti si dumneavoastra EMIRATELE ARABE UNITE!

Detalii

Plaja Noiembrie Seychelles

Pachet 7 nopti >> 1.269 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Mergeti intr-una dintre destinatiile de vis la care viseaza orice calator! Parasiti frigul si pasiti in Paradisul cocotierilor, pe plajele cu bungalo-uri si nisip fin scaldat in apele cristaline ale oceanului! Seychelles este un loc ideal pentru scufundari si pescuit oceanic, pentru savurat cocktail-uri si fructe proaspete. Admirati cladirile in stil colonial si surprindeti rasaritul sub umbra palmierilor!

Detalii

Plaja Octombrie Koh Samui

Pachet 7 nopti >> 1.059 euro/persoana

Alegeti o varianta inedita de vacanta spre una dintre cele mai exotice si exclusiviste destinatii thailandeze, si anume Koh Samui! Zona unde turismul a inflorit in ultimii ani si unde plajele cu nisip alb, partidele de scufundari si snorkeling precum si farmecul aparte al localnicilor vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat!

Detalii

Vacanta Octombrie Costa Blanca

Pachet 7 nopti >> 679 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural.

Haideti alaturi de VacantaCool sa vizitati cele mai frumoase locuri din Spania!

Detalii

Vacanta Septembrie Costa Brava

Pachet 7 nopti >> 619 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Cu plajele sale minunate, clima mediteraneeana, satele pitoresti, sporturile nautice si gastronomia locala, la doar 1 ora distanta de Barcelona, Costa Brava este o destinatie de vacanta pe care trebuie s-o incerci macar o data-n viata. Una dintre cele mai cautate si accesibile destinatii de vara, acest loc frumos al SPANIEI va asteapta cu 160 de kilometri de plaja de vis, vegetatie salbatica si soare cat cuprinde!

Detalii

Plaja Septembrie Punta Cana

Pachet 7 nopti >> 1.299 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Paduri de cocotieri peste care adie briza oceanului, plaje largi, nisipoase, care intra lin in apa albastra sunt caracteristicile panoramei din sud-estul Republicii Dominicane, in statiunea Punta Cana. Este locul ideal pentru vacante de relaxare intr-un loc select!

Detalii

Vacanta Septembrie Zakynthos

Pachet 7 nopti >> 549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 369 euro/persoana

Zakynthos este principala zona din Mediterana in care se cuibareste “caretta-caretta” cunoscuta si ca testoasa-verde-de-mare. Plajele superbe au nisip fin, Navagio fiind inclusa an de an in topul celor mai frumoase plaje din lume iar una din cele mai indragite activitati de pe insula este reprezentata de sporturile de apa. Locul cel mai potrivit este Porto Zorro, unde se fac scufundari si salturi de la inaltime de pe stancile de pe plaja. Tot aici a fost fondata si prima scoala de muzica din Grecia. Descoperiti si voi aceasta minunata destinatie!

Detalii

Vacanta Septembrie Santorini

Pachet 7 nopti >> 429 euro/persoana

Un loc magic cu plaje spectaculoase, peisaje de vis, orase antice, restaurante extraordinare si un vulcan … inca activ, ascuns in mare ! Descoperiti si dumneavoastra cele mai frumoase locuri din GRECIA!

Detalii

Vacanta Septembrie Corfu

Pachet 7 nopti >>419 euro/persoana

In Corfu puteti admira frumusetile naturale ale insulei, orasul si satele pitoresti , numeroasele plaje si golfuri care aduna mii de turisti in fiecare an!

Detalii

Vacanta Septembrie Creta

Pachet 7 nopti >> 479 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 399 euro/persoana

Creta este cea mai mare dintre insulele grecesti si a 5-a ca marime din Marea Mediterana. Cu numeroase plaje tropicale, sate traditionale, o mare varietate de peisaje magnifice si vestigii ale civilizatiilor antice, Creta isi scrie istoria de 5000 de ani. Creta l-a inspirat pe scriitorul de renume mondial Nikos Kazantzakis, care a scris renumita carte „Zorba Grecul” pe aceasta insula. Combinatia unica de traditie si istorie cu peisaje uimitoare si facilitati ale lumii moderne, fac din Creta una dintre destinatiile favorite ale tuturor turistilor.

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri