Inca o promotie anuntata astazi, de data aceasta este vorba de compania aeriana low-cost Wizz Air: membrii Wizz Club pot beneficia de 20% reducere la orice zbor rezervat in perioada 10-12 aprilie 2015.

Asadar, daca sunteti hotarati sa petreceti cateva zile departe de casa, grabiti-va sa va achizitionati biletele de avion, avand in vedere ca promotia este valabila doar 3 zile.

*Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25), dar exclude taxa de administrare, dacă zborul dvs. este efectuat de compania Wizz Air Hungary Kft (W6). Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj înregistrat care să nu depășească 32 de kg, excluzând taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU).

Reducerea este validă doar pentru noile rezervări. Rezervările pentru grupuri (peste 10 pasageri) sunt excluse. Numărul de locuri disponibile la un anumit preţ sunt limitate.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul companiei: WIZZ AIR