Family

Revelion 2018 Sharm EL Sheikh

Pachet 7 nopti >> 799 euro/persoana

Statiunea Sharm El Sheikh din Egipt este cel mai exotic si frumos loc de la Marea Rosie, fiind an de an o solutie perfecta pentru cei care vor sa se bucure in timpul iernii europene de soare, plaja si sporturi de apa!

Detalii

Vacanta Noiembrie Dubai

Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Supranumit si ‘Ibiza celor bogati’, Dubai  isi propune ca atractiile sale sa fie cele mai stralucitoare, oferind cele mai inalte cladiri din lume, cele mai costisitoare curse de cai, cel mai mare Festival de Shopping si cele mai mari locuri de distractii! Descoperiti si dumneavoastra EMIRATELE ARABE UNITE!

Detalii

Vacanta Octombrie Costa Blanca

Pachet 7 nopti >> 679 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural.

Haideti alaturi de VacantaCool sa vizitati cele mai frumoase locuri din Spania!

Detalii

Vacanta Octombrie Estoril

Pachet 7 nopti >> 589 euro/persoana

Portugalia reprezinta cel mai vestic taram al Europei, unde descoperi vestigii ale celor peste 6000 mii de ani de stradanii umane, de la dolmenele neolitice la catedralele si palatele in stil manuelin, pana la cel mai nou cartier Parco de Nacoes din Lisabona strahuit de Podul Vasco da Gama. Portugalia este tara mediteraneana de la Oceanul Atlantic ce ofera istoria vie si intacta a unui intreg continent, pastrata asa de un popor primitor si sentimental, ale carui doruri saudade le poti simti si asculta prin minunata muzica Fado. De la cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca, la plajele stancoase de la Cabo Vincente sau cele late si nisipoase din zona sudica turistica Algarve, Portugalia ofera vacante de neuitat.

Detalii

Vacanta Septembrie Costa Brava

Pachet 7 nopti >> 619 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 499 euro/persoana

Cu plajele sale minunate, clima mediteraneeana, satele pitoresti, sporturile nautice si gastronomia locala, la doar 1 ora distanta de Barcelona, Costa Brava este o destinatie de vacanta pe care trebuie s-o incerci macar o data-n viata. Una dintre cele mai cautate si accesibile destinatii de vara, acest loc frumos al SPANIEI va asteapta cu 160 de kilometri de plaja de vis, vegetatie salbatica si soare cat cuprinde!

Detalii

Plaja Noiembrie Marrakech

Pachet 7 nopti >> 549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 349 euro/persoana

Pentru cei care doresc o vacanta diferita in care sa descopere o multime de lucruri noi, Maroc este destinatia ideala! Scaldata in apele Oceanului Atlantic in Vest si Marea Mediterana in Nord, aceasta tara ofera pe teritoriul ei muntos si desertic o serie de orase medievale, ruine din perioada romana, monumente musulmane valoroase, safari pe camile in desert si multe locuri deosebite de vizitat!

Detalii

City Break Octombrie Roma

Pachet 3 nopti >> 199 euro/persoana

Haideti in Capitala Italiei!

Alegeti sa transformati trei zile obisnuite intr-o minunata escapada in Italia, la Roma ! Vizitati principale atractii, precum Capela Sixtina, Muzeele Vaticanului sau Colosseum-ul si faceti un tur gratuit al Forumului, imaginandu-va cum era odinioara centrul vietii romane!

Detalii

Vacanta Septembrie Zakynthos

Pachet 7 nopti >> 549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 369 euro/persoana

Zakynthos este principala zona din Mediterana in care se cuibareste “caretta-caretta” cunoscuta si ca testoasa-verde-de-mare. Plajele superbe au nisip fin, Navagio fiind inclusa an de an in topul celor mai frumoase plaje din lume iar una din cele mai indragite activitati de pe insula este reprezentata de sporturile de apa. Locul cel mai potrivit este Porto Zorro, unde se fac scufundari si salturi de la inaltime de pe stancile de pe plaja. Tot aici a fost fondata si prima scoala de muzica din Grecia. Descoperiti si voi aceasta minunata destinatie!

Detalii

Vacanta Septembrie Santorini

Pachet 7 nopti >> 429 euro/persoana

Un loc magic cu plaje spectaculoase, peisaje de vis, orase antice, restaurante extraordinare si un vulcan … inca activ, ascuns in mare ! Descoperiti si dumneavoastra cele mai frumoase locuri din GRECIA!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri