Exotice

Plaja Februarie Maldive

Pachet 7 nopti >> 1.149 euro/persoana

Evadati pe o insula binecuvantata cu plaje exotice si nisip alb cristalin ! Veti avea parte de o experienta demna de comparat cu o calatorie in Paradis. Bucurati-va de soarele si  splendoarea tropicala din Maldive si lasati-va surprinsi de peisaje ametitoare!

Detalii

Plaja Noiembrie Seychelles

Pachet 7 nopti >> 1.269 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Mergeti intr-una dintre destinatiile de vis la care viseaza orice calator! Parasiti frigul si pasiti in Paradisul cocotierilor, pe plajele cu bungalo-uri si nisip fin scaldat in apele cristaline ale oceanului! Seychelles este un loc ideal pentru scufundari si pescuit oceanic, pentru savurat cocktail-uri si fructe proaspete. Admirati cladirile in stil colonial si surprindeti rasaritul sub umbra palmierilor!

Detalii

Plaja Octombrie Koh Samui

Pachet 7 nopti >> 1.059 euro/persoana

Alegeti o varianta inedita de vacanta spre una dintre cele mai exotice si exclusiviste destinatii thailandeze, si anume Koh Samui! Zona unde turismul a inflorit in ultimii ani si unde plajele cu nisip alb, partidele de scufundari si snorkeling precum si farmecul aparte al localnicilor vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat!

Detalii

Plaja Ianuarie Krabi

Pachet 7 nopti >> 899 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 699 euro/persoana

Thailanda este o tara pentru cei care vor sa se simta altfel, vor sa vada altceva si vor sa incerce lucruri noi, asezata la capatul pamantului, pusa acolo de cineva care a dorit sa o pastreze asa tot timpul, adica naturala, neatinsa, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin si inconjurata de arbori exotici mai poarta din cand in cand amprentele talpilor omenesti, din toata lumea! Descoperiti si voi Krabi, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta!

Detalii

Plaja Iunie Insulele Fiji

Pachet 9 nopti >> 1.849 euro/persoana

Va invitam in aceasta vacanta minunata sa practicati cele mai distincte activitati: snokerling, scufundari, parasailing si sa cunoasteti o multime de traditii locale, Fiji fiind alaturi de Bora Bora,cea mai luxoasa destinatie din Pacificul de Sud!

Detalii

Plaja Ianuarie Phuket

Pachet 7 nopti >> 1.069 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 729 euro/persoana

Thailanda este o tara pentru cei care vor sa se simta altfel, vor sa vada altceva si vor sa incerce lucruri noi, asezata la capatul pamantului, pusa acolo de cineva care a dorit sa o pastreze asa tot timpul, adica naturala, neatinsa, ca un mic paradis. Doar plaja cu nisip fin si inconjurata de arbori exotici mai poarta din cand in cand amprentele talpilor omenesti, din toata lumea!

Detalii

Plaja Ianuarie Zanzibar

Pachet 7 nopti >> 1.549 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Veniti sa descoperiti plajele frumoase de nisip din Tanzania , recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra ‘Stone Town’!

Detalii

Plaja Martie Sri Lanka

Pachet 7 nopti >> 1.049 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 889 euro/persoana

Va recomandam o noua destinatie deosebita pentru vacanta! Alaturi de plajele deosebite, SRI LANKA este o zona turistica cu potential cultural si istoric ce va pune la dispozitie excursii in rezervatiile de elefanti si testoase, dar si sporturi acvatice, precum snorkeling sau scuba diving!

Detalii

Revelion 2018 Zanzibar

Pachet 7 nopti >> 1.569 euro/persoana

Last Minute – Revelion 2018!

Cunoscuta si ca “Insula Mirodeniilor”, Zanzibar evoca imaginile unui paradis exotic cu plaje cu palmieri si ape de turcoaz, cu traditionalele vase “dhow” cu panzele lor albe, si vestigii islamice antice. Veniti sa descoperiti plajele frumoase de nisip din Tanzania , recifurile de corali, si istoria Orasului de piatra ‘Stone Town’!

Detalii

Plaja Septembrie Punta Cana

Pachet 7 nopti >> 1.299 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.099 euro/persoana

Paduri de cocotieri peste care adie briza oceanului, plaje largi, nisipoase, care intra lin in apa albastra sunt caracteristicile panoramei din sud-estul Republicii Dominicane, in statiunea Punta Cana. Este locul ideal pentru vacante de relaxare intr-un loc select!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri