Croaziere

Croaziera Ianuarie 2018 Caraibe

Pachet 7 nopti >> 1.749 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.359 euro/persoana

Toate cele peste 7000 de insule din Caraibe au plaje superbe cu nisip alb si sunt inconjurate de apa turcoaz. Insulele au o veche si bogata istorie cu influente ale coloniilor engleze, olandeze, spaniole, americane si franceze. Indiferent de domeniul de care sunteti interesati, Caraibe este o destinatie care o sa va capteze cu siguranta!

Detalii

Croaziera Ianuarie 2018 Dubai & Oman

Pachet 7 nopti >> 969 euro/persoana

Petreceti momente deosebite in compania ospitaliera a lumii arabe ! Lasati-va cuprinsi de atmosfera exclusivista a plajelor din Dubai & Oman, a restaurantelor si a celor mai mari mall-uri din lume !

Detalii

Croaziera Decembrie Oceanul Indian

Pachet 7 nopti >> 1.699 euro/persoana Pachet 7 nopti >> 1.349 euro/persoana

Daca ne gandim la bijuteriile din Oceanul Indian, putem pune in evidenta avantajele de neegalat ale unei croaziere: aceasta parte a lumii va face sa credeti ca ati ajuns in Rai o data ce vizitati destinatii deosebite, precum India, Sri Lanka sau Insulele Maldive!

Detalii

Croaziera Noiembrie Madagascar

Pachet 14 nopti >> 2.399 euro/persoana

Daca ne gandim la bijuteriile din Oceanul Indian, putem pune in evidenta avantajele de neegalat ale unei croaziere: aceasta parte a lumii va face sa credeti ca ati ajuns in Rai o data ce vizitati destinatii deosebite, precum Mauritius, Seychelles & Insula Madagascar!

Detalii

Croaziera Octombrie Asia de Sud-Est

Pachet 11 nopti >> 1.899 euro/persoana

Orice calator avid de istorie, cunoastere si imbogatire culturala si spiriturala, trebuie sa faca cel putin odata in viata o calatorie in aceste locuri! Haideti cu noi intr-o croaziera deosebita pentru a cunoaste cele mai frumoase destinatii din Asia!

Detalii

Croaziera August Fiordurile Norvegiei

Pachet 9 nopti >> 1.749 euro/persoana

Va invitam sa faceti o calatorie de neuitat, ca o simfonie de apa si lumina, sa descoperiti Scandinavia cu locurile sale incarcate de istorie: castelele medievale cu peisaje de exceptie, cu fiorduri impresionante, cascade marete si ghetari care par vesnici, cu orasele pitoresti si nu in ultimul rand, cu cele mai frumose capitale din nordul Europei!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri