Cool Events

Amsterdam Music Festival 2016

Pachet 3 nopti >> 529 euro/persoana

Haideti pe 16 si 17 Octombrie alaturi de unii dintre cei mai apreciati artisti ai muzicii electronice la Amsterdam Music Festival! Armin van Buuren, David Guetta, Tiesto, Hardwell si alti DJ indragiti va invita pe Amsterdam Arena la ora 21.00 sa va bucurati de cele mai intense momente! Luati cu voi cele mai comode incaltari si lasati-va purtati de ritmul muzicii preferate !

Detalii

Concert Eros Ramazzotti Roma

Pachet 2 nopti >> 399 euro/persoana

Venim cu o oferta exceptionala pentru concertul lui Eros Ramazzotti de pe Arena Palalottomatica, din data de 14 Octombrie 2015! Incepand cu ora locala 21:00, artistul italian va invita sa ii ascultati cele mai frumoase piese intr-o atmosfera deosebita, in ‘Orasul celor 7 coline’ !

Detalii

Concert Kylie Minogue Berlin

Pachet 2 nopti >> 459 euro/persoana

Va invitam alaturi de pop-starul australian Kylie Minogue la concertul intitulat ‘Kiss me once Tour’! Acesta va avea loc pe 27 Octombire 2015 la ora 18:30 pe Arena Mercedes Benz 02. Ofertele pe care vi le-am pregatit contin cazari situate in apropiere de locul evenimentului, iar biletul la spectacol este inclus in pret! Plecarea este pe 26 octombrie!

Detalii

Rugby Romania-Irlanda WC’2015

489 euro/persoana

Haideti in Londra in Septembrie pentru a incuraja echipa Romaniei la Cupa Mondiala de Rugby si totodata pentru a profita de frumoasa atmosfera a parcurilor londoneze imbracate in culorile toamnei! Ca si eveniment sportiv de mare importanta este considerat drept al treilea ca marime dupa Jocurile Olimpice de vara si Campionatul Mondial de Fotbal! Plecarea este pe data de 26 septembrie 2015!

Detalii

Concert U2 Berlin

499 euro/persoana

Impatimitii muzicii rock sunt invitati sa se bucure de concertul intitulat ‘iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015′ al Trupei U2 din Berlin, pe data de 25 septembrie! Spectacolul va avea loc la ora 20:00 pe Arena Mercedes Benz O2! Pachetele pe care vi le-am pregatit contin cazari situate in apropiere de locul evenimentului, iar biletul la spectacol este inclus in pret! De asemenea, ziua puteti vizita nenumaratele obiective turistice ale orasului libertin care pune la dispozitia vizitatorilor si o multime de activitati!

Detalii

Trip Tips

trip tips

Alerte de calatorie

alerte de calatorie

Jurnal de vacanta

jurnal de calatorie

Filosofia calatoriilor

filozofia calatoriilor

Cool Time by VacantaCool

Abonare Newsletter - Cele mai noi oferte

Social Media

Parteneri