Pachet 2 nopti: cazare in apartament cu 2 dormitoare, un living şi o bucătarie = 195 euro.

Perioada vacanta: 7-9 august

Astazi va propunem o mini-vacanta pe meleagurile tarii noastre, in Delta Dunarii. Vila Delta Club este situata în Sulina lîngă Canalul de Centură , într-un cadru natural deosebit. In imediata apropiere se află Marea Neagră, conferindu-i o poziţie ideală din punct de vedere al turismului în regiune.

Situat în extremitatea estică a ţării, în punctul de vărsare al braţului Sulina în Marea Neagră, oraşul Sulina se numără printre cele mai pitoreşti din România datorită faptului că are un fluviu care îl străbate: Dunărea. Situat într-o rezevaţie naturală, oraşul este lipsit de surse de poluare şi degradare a mediului.

Accesul în oraş se face numai pe calea apei, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagră, Sulina nefiind legat direct de reţeaua de drumuri din România. Există două posibilităţi de deplasare cu două tipuri de mijloace de transport: nava rapidă şi nava clasică, o adevarată placere pentru cei indragostiţi de natură.

Mai multe detalii despre facilitati, prezentare sau modalitatea de a ajunge la Vila Delta Club gasiti in rubrica noastra Romania COOL, unde aveti toate amanuntele locatei – http://www.vacantacool.ro/romania/vila-delta-club/

Grabiti-va, oferta este valabila in limita locurilor disponibile !

Raspunderea agentiei tour-operatoare Cool Time by Vacantacool se asigura doar la contractarea serviciilor turistice.
Pentru detalii, informatii si rezervari ne puteti contacta astfel:
Telefon: 0729.989.160;
Mail: contact@vacantacool.ro sau office@vacantacool.ro;
Facebook-message@ ;
Adresa agentie: Bucuresti, Sector 3, Str.Dr. Iacob Felix nr.14, Parter,
Ap. 3

Multumim,
Echipa Vacantacool